Blog

Meet the team - Kevin

21/02/2024
Meet the team - Kevin

Een kijkje achter de schermen! Maak kennis met het team dat achter onze webshop schuilt. Zij staan dagelijks voor je klaar om jouw bestellingen te maken.

Wie is Kevin?

29 jarige nerd die bijna 2 jaar als productiemedewerker bij NameOnIt werkt. Al 9 jaar vastgebonden aan mijn vrouw en recent verhuist naar Hombeek.  

 

Hoe zou jij jouw job omschrijven?

Ik hou me bezig met de dagelijkse productie van NameOnIt. Door de verschillende druktechnieken ben ik overal in het atelier. Always on the move, labels printen, fopspenen personaliseren, frezen, kisten bedrukken, etc…een beetje van alles eigenlijk. We houden ons ook bezig met klanten die vragen hebben over hun bestellingen.

 

Hoe ziet jouw typische werkdag eruit?

Mijn werkdag start met het maken van de verschillende labels uit ons gamma. Als deze aan het printen zijn maak ik de mallen voor de UV Printer. Zodra de brooddozen onder de printer zitten bereid ik de bestanden voor de frees. Dit zijn stempels, glazen, houten producten etc… . Tegen dat ik dit lanceer kan ik de labels af de printer halen en deze snijden, terwijl de volgende set labels aan het printen zijn. You get the gist. Als de meeste technieken gedaan zijn, krijgen deze producten een locatie in het magazijn, waardoor ze klaar zijn om gepicked en verzonden te worden.

 

Wat voor job deed je voorheen?

Ik werkte hiervoor als Support Engineer voor een bank. Mensen opleiden in het gebruiken van software/cloud.

 

Wat is jouw creatieve uitlaatklep buiten het werk?

Ik speel verschillende muziekinstrumenten, piano, gitaar/bass, trompet. Films analyseren, games spelen en maken. Binnen zitten dus.

 

Wat was tot nu toe het leukste moment tijdens je tijd bij NameOnIt?

Wanneer de dozen werden geleverd voor ons zusterbedrijf ShopWeDo. Dat waren echt leuke, pittige dagen waar het teamwork “echt” naar boven kwam.