Blog

Babygoodies is nu NameOnIt

07/03/2022
Babygoodies is nu NameOnIt

BABYGOODIES IS NU NAMEONIT 

Wij hebben een nieuwe naam! Onze klanten kunnen al sinds 2005 bij ons terecht voor baby- en kinderspullen met naam. Met de nieuwe naam, NameOnIt, en een meer gefocust assortiment wil NameOnIt de internationale kaart trekken. 

PRAKTISCHE PRODUCTEN  VOOR HET HELE GEZIN

“De naam ‘Babygoodies’ dekt al enkele jaren de lading niet meer”, aldus zaakvoerster Veronique Bogaerts. Bij de start in 2005 maakte het bedrijf vooral naam met haar gepersonaliseerde baby- en kinderproducten zoals o.a.  baby-aan-boord-autostickers. Het aanbod van Babygoodies groeide sindsdien sterk aan en is niet langer alleen gericht op baby’s en kinderen. “We merken bijvoorbeeld dat onze naam- en textielstickers net zo goed worden besteld voor het gebruik in woonzorgcentra, scholen en kinderdagverblijven.” Hierdoor groeide stilaan de nood voor een ‘rebranding’ binnen het bedrijf. “Wanneer je je naam ergens opzet, raak je het minder snel kwijt”.  Zo ontstond het idee voor de nieuwe naam, NameOnIt. 

INTERNATIONAAL & GEFOCUST 

Met de nieuwe naam, volgt ook een meer gefocust assortiment. “Het aanbod zal in eerste instantie kleiner worden, maar met meer focus,” zegt zaakvoerster Veronique. Het bedrijf zal inzetten op haar meest populaire en vooral meest praktische producten - zoals gepersonaliseerde fopspenen, naamstickers, kledinglabels en fluo-artikelen met naam - en deze verder uitbouwen. “Deze hernieuwde focus zal resulteren in een gebruiksvriendelijker aanbod waarmee we de internationale markt kunnen aanspreken.” Dat ze hiermee hun doelgroep vergroten, dat is natuurlijk mooi meegenomen. “Willen we bijvoorbeeld mama’s bereiken, dan zijn we in België beperkt tot 750 000 vrouwen. Dit kan je met een internationale aanpak enorm gaan uitbreiden.” Vanuit het atelier in Mechelen worden dagelijks 750 tot 1.000 artikelen gepersonaliseerd. Met NameOnIt wil men het aantal (internationale) bestellingen dan ook zien groeien. 
Met E-fulfillmentpartner (en zusterbedrijf) ShopWeDo aan haar zijde is NameOnIt alvast helemaal klaar voor de internationale stap. “We verzenden dagelijks meer dan 5000 pakketten naar het buitenland. Het logistieke gedeelte van deze internationale stap nemen we dus met plezier voor onze rekening.” Aldus zaakvoerder Kenny Van Paesschen.