boom

Blotevoetenpad - Barrevoetspad

Schommelei 1 1
2850 Boom
Antwerpen
Belgium

03 880 76 00
onthaal@deschorre.be



Blotevoetenpad - Barrevoetspad

Trek je schoenen uit en volg het “Barrevoetspad” in De Schorre. Dit blotevoetenpad is 850 meter lang, ligt verscholen in de natuur en is een prikkeling voor alle zintuigen. Je wandelt over mossen, kleibroden, modder, zachte kiezels, wol, hooi, noem maar op. Daarboven dien je vooral ook goed te voelen en te ruiken. Er zijn op het pad een 300-tal kruiden en geurplanten aangeplant, zoals kruiptijm, munt, citroenverbena. Aankomen doe je op het vlonderterras, waar je rustig de voeten kan wassen en de schoenen terug kan aantrekken. Een echte aanrader voor natuurliefhebbers en gezinnen.

Het Barrevoetspad is gratis te bewandelen van 1 april (of bij de start van de paasvakantie indien deze vroeger begint) t.e.m. 31 oktober. Je hoeft hiervoor niet te reserveren. Voor je aan de wandeling begint, kan je je wel best eerst even aanmelden aan het onthaal, zodat je de juiste uitleg en een plannetje kan meekrijgen.

Wegens hygiënische redenen zijn honden niet toegelaten op het wandelpad.

De beschikbaarheid van het Barrevoetspad is afhankelijk van evenementen en andere specifieke omstandigheden. Kijk als je een bezoek plant, zeker even na op www.deschorre.be of het Barrevoetspad bereikbaar is.

Openingsuren
Alle dagen open vanaf 1 april (of bij de start van de paasvakantie indien deze vroeger begint) t.e.m. 31 oktober

Toegangsprijzen
GRATIS

Een activiteit melden? Mail het ons op: support@babygoodies.eu