23 95

Nu op voorraad
Vandaag besteld, volgende vrijdag verzonden

Wil je graag de juf of meester bedanken op het einde van het schooljaar? Of de kinderzorgster of onthaalmoeder voor de inzet de afgelopen jaren? Met dit cadeau verras je iemand op een unieke en originele manier. Deze houten ring met gepersonaliseerde tekst inclusief boeketje droogbloemen is een trendy en persoonlijk geschenk voor iemand die je graag eens in de bloemetjes wil zetten. Personaliseer dit leuke decoratiestuk met de naam van de juf, meester, ... en de naam van wie het cadeau afkomstig is. Je hangt de houten ring eenvoudig ergens op door middel van het touwtje.

OPGELET: De naam die je ingeeft bij 'naam voor' is de naam die wij gebruiken. Geef je 'Juf Inge' in, wordt er Juf Inge gedrukt. Geef je enkel 'Inge' in, wordt er enkel Inge gedrukt.
De tekst 'bedankt voor het afgelopen schooljaar.' blijft standaard staan. Wil je toch graag iets aanpassen, laat het ons weten via mail. 

Diameter houten ring: 27 cm
Inclusief boeketje droogbloemen, de samenstelling kan variëren naargelang het seizoen.
De tekst wordt in het bord gegraveerd. Hout is een natuurproduct, waardoor de kleur en nerven kunnen variëren. Hierdoor kan ook de gegraveerde tint iets afwijken.

Ben je op zoek naar een groter aantal stuks om je personeel, medewerkers of vrijwilligers te bedanken? Stuur ons gerust een mailtje naar hello@nameonit.be, wij bezorgen je met plezier een vrijblijvende offerte.

Er zijn nog geen beoordelingen.