Blog

Musthaves voor een zorgeloze vakantie

13/07/2021
Musthaves voor een zorgeloze vakantie

Hoeraaa, het is zomer! Ein-de-lijk. Voor de meeste kids de leukste periode van het jaar waar ze vol ongeduld en spanning naar uitkijken. Ook mama’s en papa’s genieten graag van hun welverdiende vakantie. We plannen weer een heleboel toffe activiteiten waarbij onze kids zich naar hartelust kunnen uitleven. 

Wat staat er tijdens de zomervakantie op de agenda? Of je nu op reis gaat naar het buitenland, kiest voor een vakantie in eigen land of een daguitstapje plant: wij geven je de beste tips met musthaves die werkelijk overal van pas komen. Deze onmisbare items zijn bovendien ook erg handig voor op kamp met de jeugdbeweging, sportkamp of het speelplein.

Zet je naam erop! 

Door voorwerpen te personaliseren met naam kan je heel wat tranen en misverstanden voorkomen. Zo zal zoon- of dochterlief niet snel zijn of haar favoriete knuffeldier verliezen op kamp. Tegelijk is het ook hygiënischer wanneer er geen verwarring mogelijk is bij drinkflessen en brooddozen. Personalisatie is snel en makkelijk op onze webshop. Extra leuk: maak er een activiteit van met jouw kindje. Ontwerp samen een leuk design met naam en icoontje of afbeelding.

Drinkflessen en lunchboxen

Herbruikbare drinkbussen en brooddozen zijn ecologischer dan wegwerpflesjes en zilverpapier. Maar dat wist je natuurlijk al :-). Een heerlijke lunch of picknick, smaakt nog beter met een drinkfles en lunchbox waar je naam op staat. Nietwaar? Een makkelijk alternatief is het gebruik van naametiketten.

Naamstickers, kledinglabels en textielstempels

Met zelfklevende labels en etiketten met naam, kan je razendsnel allerlei spullen markeren van jouw  kind. Daarnaast kan je naamlabels gebruiken als boodschap om monitoren of leiders duidelijk te maken welke allergieën je kind heeft. Praktisch! Stickers zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen, voor grote en kleine voorwerpen. Ook zijn er speciale textielstickers en instrijklabels voor schoenen en kledij. Met een kledingstempel blijft de naam tot wel 30 wasbeurten zichtbaar.

Herkenbare rugzak, reistas of koffer

Naast een rugzak met naam en opdruk, kan je jouw rugzak, reistas of koffer op andere manieren laten opvallen. Hoe? Simpel! Kies voor een bagagelabel of een gepersonaliseerde sleutelhanger met naam. 

Zwemzak met handdoek

Wanneer de temperatuur omhoog klimt, zoeken kinderen graag afkoeling in het water voor een portie waterpret. Een gepersonaliseerde zwemzak en bijpassende handdoek met naam is daarom ideaal wanneer je naar de zee of het zwembad gaat. Koop je beide, dan is een voordeelpakket interessant. 

Polsbandje

Tijdens de zomer kom je niet alleen verloren voorwerpen tegen. Ook kindjes kunnen hun ouders of begeleiders uit het oog verliezen. Geen paniek! Voorzie hen van een siliconen polsbandje met hun naam en telefoonnummer van de contactpersoon. Met een waterbestendig SOS-bandje ben je voorbereid en voorkom je dat ze verdwalen.

Andere summer essentials

De warmte van de zon maakt ons vrolijk, maar vergeet je nooit in te smeren! Zeker kleine kinderen zijn extra gevoelig voor UV-stralen. Bescherm de huid van jouw kindje met aangepaste zonnecrème en aftersun van Linea Mamma BabySwim Essentials heeft de leukste zwembandjes voor in het water. Van flamingo’s tot stoere dinosaurussen en panterprints. Ook voor de allerkleinsten hebben zij stijlvolle plonsbadjes.