Blog

30 juni = einde schooljaar!

18/06/2021
30 juni = einde schooljaar!

Bijna zomervakantie! Bedank juf of meester met een originele attentie

Het zit er weer bijna op. Schooljaar 2020-2021 loopt op zijn einde. Dat betekent dat de vakantie voor de deur staat. Joepie! Duizenden leerlingen en leerkrachten kijken enthousiast uit naar die laatste schooldag. Daarna gaat een welverdiende zomervakantie eindelijk van start. De tropische temperaturen hebben jou en je kinderen al waarschijnlijk helemaal in vakantiemodus gebracht. Maar niet zo snel! De inzet van de juffen en meesters kunnen we niet zomaar onopgemerkt laten voorbij gaan. Iedere dag opnieuw gaven ze het beste van zichzelf tijdens dit speciale schooljaar. 

Hoog tijd om nog snel juf of meester te bedanken met een kleine attentie. En nee het hoeft niet altijd chocolade te zijn. ;-) Wij helpen je een handje bij deze zoektocht. Hieronder vind je enkele originele cadeautips voor leerkrachten ter gelegenheid van het einde van het schooljaar. Inspiratie voor elk budget, succes gegarandeerd.

Onze selectie gepersonaliseerde bedankjes met naam waarop je de naam van juf of meester zet, alsook de naam van de leerling. 

Grappige woordspelingen
Deze geschenkjes toveren hoe dan ook een glimlach op het gezicht van juf of meester dankzij de woordspelingen. Een slimme woordkeuze met een knipoog. Wat dacht je van een snoeppot met “Bedankt voor het SPEK-taculaire schooljaar” of een gepersonaliseerde memoblok die juf of meester doet terugdenken aan het “MEMO-rabele” schooljaar. 
 

 

Voor leerkrachten die graag hun klasje op orde houden, is een gepersonaliseerde zeeppomp of een (leer)stofblik zeer geschikt. 

 

Zeg het met bloemen (of plantjes)
Wie wordt er nu niet vrolijk van bloemetjes en plantjes? Zonder twijfel het meest populaire en fleurigste afscheidscadeau: gepersonaliseerde bloembommetjes! Deze zaadbommetjes toveren de tuin van juf of meester om in een kleurrijke bloemenzee. Tegelijk zullen de bloemen een voedselparadijs voor bijen en vlinders vormen. Een ander leuk idee om bloemen of plantjes een persoonlijke touch te geven is dankzij een gepersonaliseerde bloempot/emmertje. Deze zijn beschikbaar in verschillende zachte pasteltinten.

 
Liever een boeketje bloemen dat nooit, maar dan ook echt nooit, vergaat? Kies voor een prachtig houten bloemboeket als decoratie. Zet een persoonlijke boodschap op het houten label. Extra tip: laat het boeketje verven door de kids voor een artistiek eindresultaat. 

Voor tijdens de middagpauze en speeltijd
Met deze cadeautjes zit je altijd goed! Lekker praktisch voor tijdens de middagpauze of om op adem te komen tijdens de speeltijd. Een mok of theeglas voor de liefhebbers en een gepersonaliseerde brooddoos of drinkfles voor tijdens de lunch. 

 

Bekijk het volledige aanbod gepersonaliseerde attenties op onze webshop

Een deugddoende vakantie toegewenst aan alle juffen en meesters! BEDANKT voor dit schooljaar.