38 - 44,85

Tijdelijk uitverkocht

Met dit schoolpakket met naam hebben je kids alles wat ze nodig hebben voor een volledige lunch. Snel geleverd. Bestel deze set eenvoudig, goedkoop en snel. Kies je ontwerp, combineer verschillende kleuren brooddozen, fruitbakjes en drinkbekers en zet er tenslotte je naam op in een leuk lettertype. Je ziet meteen hoe je set eruit zal zien.

- Stevige brooddoos, fruitdoos en drinkfles van het Belgische merk Amuse en Dopper. 
- Afmeting lunchbox: 18,5 x 12,5 x 5 cm + rekker ingebegrepen!
- Afmeting fruitbox/koekendoos rechthoek: 11 x 8,5 x 4 cm
- Inhoud drinkfles Dopper: 450ml - Mag niet in de microgolfoven/magnetron en diepvriezer
- 0% BPA

Made in Belgium! Amuse is een Belgische onderneming die kwaliteit hoog in het vaandel draagt. De Amuse collectie is stuk voor stuk ontworpen in België. Ook de productie houden ze in eigen land én volledig in eigen handen.

Ook Dopper vertelt een mooi verhaal: Dopper is een Certified B Corporation die zakendoen gebruikt als een kracht voor het goede. Elke verkochte fles vermindert plasticvervuiling en biedt toegang tot schoon drinkwater in Nepal. In 2020 lanceerden ze de Dopper Wave - een wereldwijde beweging die een golf van verandering creëert, groot genoeg om onze oceanen te redden van plasticvervuiling.

Er zijn nog geen beoordelingen.


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten